Advantage Austria Prikaži navigacijo

Building Smart for Smarter Cities – strokovna konferenca in matchmaking dogodek, 10. - 11. junija 2015, Dunaj

2015.04.21

Gradbena podjetja, arhitekti ter investitorji iz cele Evrope bodo imeli v sklopu strokovne konference in matchmaking dogodka edinstveno priložnost, da povečajo svojo mrežo in najdejo nove poslovne partnerje.

10. junija 2015 se bodo v dopoldanskih urah vrstila visoko kakovostna predavanja, podijske diskusije ter predstavitve o razvojnih smernicah in novostih. V popoldanskih urah bodo potekali B2B pogovori med predstavniki gradbene industrije, naročniki gradbenih del, investitorji in drugimi udeleženci iz vseh koncev Evrope.  

Naslednji dan, 11. junija 2015, imajo udeleženci dogodka možnost, da se udeležijo organiziranih ogledov izbranih projektov na Dunaju in v njegovi neposredni okolici.

Za več informacij o dogodku, registraciji, programu, organizaciji B2B sestankov z drugimi sodelujočimi podjetji itd. obiščite spletno stran dogodka .

Strokovna konferenca in matchmaking dogodek bosta potekala 10 in 11. junija 2015 v prostorih Avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju. Udeležba na dogodku je brezplačna, predhodna registracija je obvezna.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA