Advantage Austria Indicare navigare

EXPOMilano: Pavilionul austriac sub forma unei centrale eoliene

2015.05.12

Respiraţi şi savuraţi o pădure proaspătă! În acest mod, sub deviza „breathe.austria“ şi prezentând o pădure în care se respiră aer curat, vizitatorii recunosc Austria la Expo Milano.

Din 1 mai până la 31 octombrie 2015 are loc expoziţia internaţională cu tema „Feeding the Planet. Energy for Life“. Peste 140 ţări şi organizaţii îşi prezintă la Expo Milano 2015 viziunea lor asupra viitorului planetei. Printre cele mai originale proiecte de la Milano se numără şi participarea austriacă breathe.austria - un concept climatologic care dovedeşte frumuseţea şi utilitatea naturii. Conceptul este reprezentat printr-o pădure cu aprox. 60 copaci cu înâlţimea de peste 12 metri, care împreună cu multitudinea de arbuşti, mlaştini şi plante formează un microclimat răcoros ce emană un aer de calitate superioară.

Focusul l-a reprezentat implicarea ecologică a unei păduri de 560 m2 care funcţionează ca o centrală ce produce aer curat: intr-o oră se produce aerul pe care îl pot respira 1.800 vizitatori. Şi pentru producerea energii necesare e se foloseşte o celulă solară astfel încât prin procesul de fotosinteză se produce energie din lumină. Pavilionul austriac arată în mod impresionant modul în care se vor putea soluţiona problemele viitoare, respectiv prin acţiunea comună a proceselor naturale şi tehnologice.

Conceptul special se regăseşte şi în oferta culinară a maeştrilor bucătari care oferă delicatese din vânat.

Şi mai mult decât atât, pavilionul austriac reprezintă un loc de întâlnire pentru firmele din lumea întreagă.

Tur virtual prin pavilionul austriac:

Links pe teme asemănătoare

 
breathe.austria
 
Expo Milano 2015
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA