Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Backaldrin doet mee bij de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro

2015.04.23

Dankzij het internationaal succesvolle familiebedrijf uit Asten kunnen bezoekers en atleten bij de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro van de krokante Kornspitz® genieten, evenals van ovenvers brood en gebak uit Oostenrijk.

Na de grootschalige sportieve evenementen in Londen en Sotsji gaat  backaldrin The Kornspitz Company  nu ook bij de Olympische Spelen 2016 in Brazilië van start. Net als bij de Olympische Winterspelen 2014 in Rusland zal het familiebedrijf ook in het Oostenrijk-huis in Rio de Janeiro bezoekers en atleten met krokante Kornspitz®  en met ovenvers brood en gebak verwennen. Hiervoor wordt een eigen backaldrin-bakkerij ter plaatse ingericht.

backaldrin is dé toonaangevende producent van bakgrondstoffen in Oostenrijk. Deze firma is in meer dan 100 landen over de hele wereld succesvol actief. Het in 1964 opgerichte familiebedrijf produceert meer dan 600 verschillende bakmiddelen en bakgrondstoffen voor brood, kleingebak en viennoiserie. Vanuit de centrale in Asten (Opper-Oostenrijk) worden backaldrin-producten naar de hele wereld geëxporteerd. Dagelijks worden in 71 landen 4,5 miljoen stuks Kornspitz® gegeten: het grootste succesnummer in de export van het bedrijf.

Al in 2006 werd in Jordanië een tweede productiebedrijf opgericht,waarmee backaldrin naar het Midden-Oosten en naar tientallen landen in Afrika levert. backaldrin geeft met haar maatschappijen en vestigingen werk aan rond 780 medewerkers in 15 landen. Het exportaandeel ligt bij 80%.


Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA