Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Ausztria rejtett bajnokai meghódítják a világot

2015.04.24

Ausztria piaci réseket meghódító világbajnokai nemzetközi szinten is jó hírnévnek örvendenek - a "made in Austria" jelzéssel ellátott termékek és szolgáltatások világszerte keresettek.

Az ausztriai vállalatok újra és újra bebizonyítják, hogy a nehéz feltételek ellenére is sikert tudnak aratni a nemzetközi üzleti környezetben. Ami nem is csoda, hiszen az osztrák vállalatok kiemelkedő image-zsal rendelkeznek. A globális piacon az osztrákok minőség, befektetési képesség, know-how, valamint megbízhatóság tekintetében is a világelsők közé tartoznak. 

E publikáció célja az, hogy kiválasztott osztrák világpiaci vezető cégeket  a nyilvánossággal megismertesse és a nemzetközi bemutatkozáshoz számukra egy megfelelő platformot kínáljon. Ezáltal középpontba kerülnek a telephelyért és társaságért végzett teljesítményeik és egyúttal kiemelésre kerül, hogy milyen nagy mértékben hozzájárulnak az osztrák vállalkozások a jólét növekedéséhez és biztosításához.

Ausztria rejtett bajnokairól további információkat, valamint együttműködési lehetőségeket a FRESH VIEW publikáció speciális kiadványa kínál: FRESH VIEW Special Edition: Austria´s Hidden Champions [pdf, 7,831.5kb]

Letölthető dokumentumok a témához

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA