Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Hidden champions uit Oostenrijk veroveren de wereld

2015.04.24

Oostenrijks nichewereldkampioenen genieten internationaal een uitstekende reputatie. Producten en diensten “made in Austria” zijn wereldwijd in trek.

Ondernemingen uit Oostenrijk bewijzen telkens weer dat ze ondanks het moeilijke economische klimaat op internationaal niveau succes kunnen boeken. Geen wonder, de Oostenrijkseondernemingen hebben tenslotte een voortreffelijk imago. Wat betreft kwaliteit,innovatievermogen, knowhow en betrouwbaarheid behoren ze tot de absolute wereldtop.

Doel van de nieuwe publicatie is geselecteerde vertegenwoordigers van Oostenrijkse wereldmarktleiders voor het voetlicht te brengen en hen zo een platform te geven om zich internationaal voor te stellen. Daardoor wordt hun bijdrage als ondernemer voor de samenleving en de plaats waar ze gevestigd zijn in de kijker gezet en wordt ook duidelijk welke impulsen Oostenrijkse ondernemingen kunnen geven voor meer en duurzamere welvaart.

Meer informatie over hidden champions uit Oostenrijk en mogelijkheden voor samenwerking vindt u in de speciale uitgave van de publicatie FRESH VIEW:

FRESH VIEW Special Edition: Austria´s Hidden Champions [pdf, 7,831.5kb]

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA