Advantage Austria Показване навигация

АУСТРОФОМА и АУСТРОФОМА Биоенергия 2015: 6 - 8 октомври 2015 г., манастир Шлегл-Хохфихт, Горна Австрия

2015.09.29

АУСТРОФОМА – австрийското изложение за машини и инструменти за горското стопанство ще се състои тази година за 12-ти път. Заедно с АУСТРОФОМА Биоенергия събитието ще се проведе от 6-ти до 8-ми октомври 2015г. в горското стопанство на манастира Шлегл-Хохфихт в Горна Австрия.

На АУСТРОФОМА се представя техника за добив, пренос и логистика в горското стопанство, като единствено на това изложение в цял свят се демонстрира въжената технология. Тази технология щади почвата и така е особено актуална в международната година на почвата. Наред с ELMIA WOOD в Швеция или с KWF в Германия австрийското изложение се числи към най-големите изложения на машини в цял свят.

На всеки 4 години АУСТРОФОМА предлага на изложителите уникалната възможност да представят на своите клиенти голямо разнообразие от модерни, висококачествени и иновативни машини – при това в среда възможно най-близка до реалните условия. Централно място заема винаги щадящия околната среда дърводобив: щади се гората и работещия с нея.

В рамките на 3 дни около 120 фирми ще представят своите машини и услуги. 2 обиколки с дърводобивни машини и демонстрация на въжени кранове, селище на биоенергия и АУСТРОФОМА-селище поставят интересни тематични акценти. За удобното и бързо придвижване са осигурени микробуси.

Подробна информация напр. за разположението на обиколките, карта на АУСТРОФОМА, настаняване и др. предлага уебсайта на събитието: http://www.austrofoma.at .

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA