Advantage Austria Indicare navigare

AUSTROFOMA şi AUSTROFOMA Bioenergie 2015: 6-8 octombrie 2015, Stift Schlägl-Hochficht, Austria Superioară

2015.09.29

Deja pentru a 12-a oară se va organiza AUSTROFOMA - eveniment de prezentare a maşinilor şi utilajelor austriece din domeniul silvic. Evenimentul se va desfăşura concomitent cu AUSTROFOMA Bioenergie şi va avea loc în perioada 6-8 octombrie 2015 la Stift Schlägl-Hochficht din Austria Superioară.

AUSTROFOMA prezintă tehnică în domeniul silviculturii, logistic şi al exploatării forestiere şi este la nivel mondial, singurul eveniment demonstrativ al maşinilor şi utilajelor din domeniile mai sus amintite care pune deosebit accent pe tehnologia transportului pe cablu. În afară de ELMIA WOOD din Suedia şi KWF din Germania, evenimentul se numără printre cele mai importante prezentări de maşini şi utilaje.

O dată la 4 ani AUSTROFOMA oferă firmelor expozante şansa unică de a prezenta în faţa clienţilor săi o multitudine de maşini şi utilaje moderne, eficiente şi inovative, în condiţii efective de exploatare. Accentul se pune întotdeauna pe forţa de muncă şi pe activităţile din domeniul silviculturii.

Timp de 4 zile, ca. 120 firme vor face o prezentare a maşinilor şi serviciilor pe care le oferă. Pe parcursul a 2 zile se vor desfăşura tururi demonstrative pentru maşinile expuse în Bioenergie-Dorf şi AUSTROFOMA-Dorf, iar pentru înlesnirea participării la aceste două tururi vor fi puse la dispoziţie shuttle-busse-uri.

Informaţii detaliate, respectiv locaţiile unde vor avea loc tururile, punctele de plecare către AUSTROFOMA, cazare la hoteluri găsiţi pe site-ulhttp://www.austrofoma.at .

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA