Advantage Austria Prikaži navigacijo

AUSTROFOMA & AUSTROFOMA Bioenergy 2015: 6.-8. oktober 2015, Stift Schlägl-Hochficht, Zgornja Avstrija

2015.09.29

Med 6. in 8. oktobrom bo v Zgornji Avstriji že dvanajstič potekala AUSTROFOMA – predstavitev gozdarskih strojev in naprav. Istočasno bo potekal dogodek AUSTROFOMA Bioenergy.

AUSTROFOMA je tradicionalna prireditev, ki nudi predstavitev gozdarske tehnike, strojev, opreme in logistike, ter edina prireditev na svetu, pri kateri je poudarek na spravilu lesa s pomočjo gozdarske žičnice. Gre za dogodek z najobsežnejšo demonstracijo gozdarske tehnike poleg prav tako že odlično uveljavljenih ELMIA WOOD na Švedskem ter KWF v Nemčiji.

AUSTROFOMA nudi razstavljavcem vsake 4 leta odlično priložnost, da svojim strankam in potencialnim interesentom predstavijo svoje najsodobnejše, najbolj učinkovite in najbolj inovativne stroje ter naprave – in to v karseda realnih delovnih pogojih. V ospredju je vedno skrbno ter do narave in ljudi prijazno spravilo lesa.

V 3 dneh bo svoje inovativne stroje, naprave in storitve predstavilo približno 120 podjetij. V tem času bo potekala obsežna demonstracija uporabe hervesterja in žične žerjavi, organizatorji pa pripravljajo tudi t.i. bioenergijsko vasico in vasico AUSTROFOMA. Med posameznimi demonstracijskimi lokacijami bo urejen udoben in hiter transport.

Podrobnejše informacije o dogodku, lokacijah posameznih demonstracij, možnostih nastanitve itd. so na voljo na spletni strani dogodka: http://www.austrofoma.at .

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA