Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Exportprijswinnaar HANDEL: Jacques Lemans GmbH

2015.07.28

Sinds 1994 worden Oostenrijkse ondernemingen door de Oostenrijkse Federale Economische Kamer en het ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Economie voor hun uitzonderlijke successen op internationale markten onderscheiden met de exportprijs. In de categorie "handel" ging de prijs dit jaar naar Jacques Lemans GmbH.

Hoogste kwaliteit voor een faire prijs, dat is het motto JACQUES LEMANS . Het bedrijf uit Karinthië die voor 100% in familiebezit is teelt naar de grootste horlogeproducenten in het midden prijssegment.

De internationale doorbraak lukte vooral door doelgerechte marketing. Sinds meer dan 25 jaren is JACQUES LEMANS met succes in de travel-retail-sector bezig en wereldwijd verkrijgbaar in alle grote duty-free-shops en op de vluchten van de belangrijkste luchtlijnen. Het imago als internationale merk wordt ook gesterkt door de functie als officiële tijdnemer bij tennistoernooien, golfmeesterschappen en in de hoogste klasse van motorsport, de Formel 1. Bovendien is JACQUES LEMANS licentiehouder van de UEFA Champions Lague en producent van de officieel UEFA Chamions League horlogecollectie.

De horloges van JACQUES LEMANS zijn verkrijgbaar in meer dan 120 landen wereldwijd. Tot de meest belangrijk markten tellen naast de VS, Rusland en China ook enkele Oost-Europese landen. De exportquote liegt bij meer dan 70%.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA