Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Exportprijswinaar ICT en Consulting: AUSTRIA CARD-Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH

2015.08.04

Sinds 1994 worden Oostenrijkse ondernemingen door de Oostenrijkse Federale Economische Kamer en het ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Economie voor hun uitzonderlijke successen op internationale markten onderscheiden met de exportprijs. In de categorie "ICT en Consulting" ging de prijs dit jaar naar AUSTRIA CARD-Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH.

Austria Card is een internationale aanbieder van en innovatieve voortrekker op het gebied van smartcards en print- en informatiebeheersystemen. Met VISA, MasterCard, Diners Club en JCB vertrouwen niet alleen meer dan 300 banken maar ook de meest gerenommeerde kredietkaartondernemingen op de kwaliteit en de technologie van Austria Card.

Hoogste veiligheidsnormen, jarenlange ervaring met gevoelige informatie en een groot innovatievermogen vormen het toegangskaartje tot prestigieuze orders uit de hele wereld. Zo is Austria Card een van de slechts vier ondernemingen wereldwijd die het tot leverancier van de Oyster Card, de Londense openbaarvervoerkaart, gebracht hebben. Meer dan 8 miljoen stuks worden daarvan jaarlijks geproduceerd. En voor de Nigeriaanse regering werd de wereldwijd eerste identiteitskaart met kredietkaartfunctie ontwikkeld. 

Austria Card produceert met 400 werknemers meer dan 60 miljoen kaarten per jaar. Daarvan wordt 70% uitgevoerd, vooral naar Centraal- en Oost-Europa, Skandinavië en het Midden-Oosten.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA