Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Exportprijswinnaar toerisme en recreatiesector: Mondial GmbH & Co KG

2015.08.06

Sinds 1994 worden Oostenrijkse ondernemingen door de Oostenrijkse Federale Economische Kamer en het ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Economie voor hun uitzonderlijke successen op internationale markten onderscheiden met de exportprijs. In de categorie „toerisme en recreatiesector“ ging de prijs dit jaar naar Mondial GmbH & Co KG.

Al vroeg richtte het in 1966 opgerichte bedrijf de aandacht op incoming-toerisme en congres-zaken. Tegenwoordig is Mondial in Oostenrijk marktleider in deze sector, en ook internationaal geldt het familiebedrijf als een leidinggevende Professional Congress Organizer (PCO). Mondial heeft tot nu toe meer dan 2.000 congressen georganiseerd, de grootste hiervan met 34.000 bezoekers.

Mondials klanten zijn vooral internationale wetenschappelijke organisaties. De belangrijkste markten zijn Duitsland, Rusland en Italië. Het sterkste punt van Mondial is, naast advies op maat ‘vanaf de eerste minuut’, vooral flexibiliteit.

Mondial verenigt in totaal vier sectoren onder één dak: congress-, destinatie- en reismanagement alsmede Corporate Events & Incentives. 

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA