Advantage Austria Показване навигация

11. Конференция на европейските региони и градове (KEРГ): 27 до 29 септември 2015 г. в Залцбург, Австрия

2015.08.13

Институтът за регионите в Европа (ИРE) кани на 11-тата конференция на европейските региони и градове в Залцбург. В центъра на форума е темата „Стратегии за оцеляване на регионите и градовете в Европа“.

Вече десета година Институтът за регионите в Европа (ИРЕ) успешно се стреми към засилване ролята на регионите и градовете в цяла Европа. 11-тата конференция на европейските региони и градове ще се проведе от 27 до 29 септември 2015 г. в конгресния център в Залцбург.

Наред с четири подиумни дискусии по темите научни изследвания и иновации, енергия и климат, туризъм и регионални хранителни продукти ще се проведе и ИРЕ-форум на тема разширяване на ЕС.

Наред с редица международни експерти и високопоставени лица от икономиката и политиката доклад ще се изнесе и еврокомисарят по образованието, културата, младежта и спорта Тибор Наврачич, под чийто патронаж се провежда конференцията.

Участието за представители на градове, общини и региони, на научните среди, НПО, както и за студенти е безплатно. Таксата за участие за компании е 350 евро.

Институтът за регионите в Европа (ИРЕ) очаква около 250 участници.

Моля изпратете Вашата заявка за участие на Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-10)

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA