Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

11. Európai Régiók és városok Konferenciája (KERS): 2015. szeptember 27-től 29-ig, Salzburg, Ausztria

2015.08.13

Az Európai Régiók Intézete (IRE) szeretettel vár minden érdeklődőt a 11. Európai Régiók és Városok Konferenciájára Salzburgba. A rendezvény középpontjában idén "Az európai régiók és városok túlélési stratégiái" elnevezésű téma áll.

Az Európai Régiók Intézete (IRE) immár 10 éve sikeresen fáradozik Európa-szerte a régiók és közösségek megerősítésén. A 11. Európai Régiók és Városok Konferenciája  2015. szeptember 27. és 29. között kerül megrendezésre Salzburgban, a Konferencia Házban.

A kutatás- és az innováció, az energia és a klíma, a turizmus és a regionális élelmiszerellátás témáit érintő négy pódiumbeszélgetés mellett egy IRE-fórumra is sor kerül az EU-bővítés témájában.

A gazdasági és politikai élet területeiről érkező nemzetközi szakértők és döntéshozók sokasága mellett, az oktatásért, a kultúráért, a fiatalokért és a sportért felelős EU-biztos, Navracsics Tibor is előadást tart a rendezvényen. 

A konferencián való részvétel a városok, megyék és régiók képviselői, a tudományos élet és a társadalmi szervezetek képviselői, valamint a hallgatók számára ingyenes. Vállalatok számára a részvételi díj 350 euró.

Az Európai Régiók Intézete (IRE) közel 250 résztvevőt vár az eseményre. 

Jelentkezni Martina Balazic asszonynál lehet (Tel: +43 662 84 32 88-10).

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA