Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Elfde conferentie van Europese regio's en steden (KERS) op 27-29 september 2015 in Salzburg, Oostenrijk

2015.08.13

Het Instituut van de Europese Regio's (IRE) nodigt u uit voor de 11de conferentie van Europese regio's en steden in Salzburg. Centraal staat ditmaal het onderwerp: "Overlevingsstrategieën voor de regio’s en steden van Europa"

Sinds 10 jaar stimuleert het Instituut van de Regio’s van Europa (IRE) met succes de groei van regio’s en gemeenschappen in Europa. De 11de conferentie van Europese regio's en steden vindt plaats van 27 tot en met 29 september 2015 in het Kongresshaus in Salzburg.

Naast vier podiumdiscussies (onderwerpen: onderzoek en innovatie, energie en klimaat, toerisme en regionaal voedsel) vindt er tevens een IRE-forum plaats over het onderwerp EU-uitbreiding.

Naast tientallen internationale experten en beleidsmakers uit de economie en de politiek zal ook Tibor Navracsics, begunstiger van het evenement en EU-commissaris voor onderwijs, cultuur, jeugd en sport, een voordracht houden.

De deelname is gratis voor vertegenwoordigers van steden, gemeenten en regio’s, vertegenwoordigers van wetenschappen, NGO’s en studenten. Het deelnamegeld voor ondernemingen is 350 Euro.

Het Instituut van de Regio’s van Europa (IRE) verwacht rond 250 deelnemers.

Inschrijving is mogelijk bij mevrouw Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-10)

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA