Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

ANDRITZ slaagt in BraziliË

2015.08.25

Het Oostenrijkse technologieconcern zal productietechniek en equipment leveren aan de Braziliaanse Fibria-celstoffabriek ‘Horizonte 2’

In het Braziliaanse Tres Lagoas ontstaat één van de grootste productiebedrijven voor eucalyptus-celstof ter wereld. Naast de bestaande productielijn zal er een nieuwe lijn bijkomen, welke de productie verhoogt naar 3 miljoen tonnen per jaar.

Het Oostenrijkse technologieconcern ANDRITZ heeft voor dit project een opdracht gekregen ter waarde van meerdere honderd miljoenen Euro. ANDRITZ gaat de complete vezelproductielijn en terugwinningsvoorziening, inclusief alle belangrijke processtappen, opleveren voor de celstoffabriek ‘Horizonte 2’ - een van de grootste particuliere investeringsprojecten in Brazilië. De nieuwe productielijn zal in het 4e kwartaal 2017 in werking worden gesteld en rond 3.000 nieuwe banen scheppen.  

Voor de firma ANDRITZ is deze opdracht een nieuw mozaïeksteentje in haar succes. In het eerste halfjaar van 2015 bereikte de concernomzet een groei van 13% naar 3 miljard Euro. ANDRITZ heeft rond 25.000 medewerkers in dienst in 40 landen.

ANDRITZ telt tot de leidinggevende internationale leveranciers van installaties en equipement in de sectoren waterkracht, celstof- en papierindustrie, metaalverwerkende industrie alsmede gemeentelijke en industriële vast-vloeiend-scheiding.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA