Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Design-Kitüntetés az ADVANTAGE AUSTRIA és a Vasku & Klug Építészeti iroda számára

2015.08.27

Az iF Gold Award után a Red Dot Communication Design-Award-ot is elnyerte a CONFESSION OF DESIGN kiállítási koncepciója.

A világ legnagyobb és legfontosabb bútorkiálíltása, a milánói Salone Internazionale del Mobile keretein belül, 5. alkalommal felállított design-kiállítással ismét sikert aratott az ADVANTAGE AUSTRIA és a Vasku & Klug építész-páros: A CONFESSION OF DESIGN kiállítás megjelenési koncepcióját a Red Dot Award: Communication Design 2015 elnevezésű, nemzetközi szinten is neves design és kommunikációs díjjal tüntették ki.

Ez immár a második fontos kitüntetés, miután az ADVANTAGE AUSTRIA és a Vasku & Klug februárban már elnyerte az iF Design Award-ot Arany kategóriában a CONFESSION OF DESIGN kiállítás kialakításáért.

Red Dot Award: Communication Design díjat egy 27 tagból álló nemzetközi zsűri ítéli oda azon munkáknak, amelyek kiemelkedő, minőségi design-t mutatnak fel. Az ausztriai projektet 17 kategória 53 nemzetének 7.451 benyújtott pályázata közül választották ki. A verseny győztesei a díjat novemberben a Red Dot-Gálán vehetik majd át Berlinben.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA