Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Designonderscheiding voor ADVANTAGE AUSTRIA en architecten Vasku & Klug

2015.08.27

Na de iF-Gold Award werd het tentoonstellingsconcept CONFESSION OF DESIGN nu ook bekroond met de Red Dot Award: Communication Design 2015.

De vijfde Oostenrijkse designtentoonstelling in het kader van het Salone Internationale del Mobile in Milaan, wereldwijd de grootste en belangrijkste meubelbeurs, was voor ADVANTAGE AUSTRIA en het architectenduo Vasku & Klug  weer een voltreffer. Het voorstellingsconcept van de tentoonstelling CONFESSION OF DESIGN werd bekroond met de prestigieuze Red Dot Award: Communication Design 2015, internationaal de meest gerenommeerde design- en communicatieprijs.

Na de iF Design-Award in de categorie goud in februari voor het tentoonstellingsconcept CONFESSION OF DESIGN is dit voor ADVANTAGE AUSTRIA en Vasku & Klug nu een tweede belangrijke onderscheiding.

De Red Dot Award: Communication Design  werd door een 27-koppige internationale vakjury toegekend aan werken met een uitstekende designkwaliteit. Deze werden uitgekozen uit 7.451 ingediende projecten uit 53 landen in 17 categorieën. De winnaars worden in november geëerd tijdens het Red Dot-gala in Berlijn.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA