Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Innovatív épületek ausztriából

2015.09.08

Az osztrák vállalatok sokéves hagyományokkal és kitűnő hírnévvel rendelkeznek az innovatív és fenntartható építési projektek tervezése, támogatása és megvalósítása terén.

Az építőipar az elmúlt 20 év során radikálisan megváltozott. Napjainkban az olyan innovativ koncepciók mint a passzív házak, nulla energiaigényű házak vagy a plusz energia házak mind az ajánlattevőknél, mind pedig a megbízóknál egyre keresettebbek. Az építkezés egy átalakulási folyamatnak vetette alá magát - az energiától és a technikától az ember és a környezet felé. A valamennyi releváns aspektust figyelembe vevő, ökológiailag felelősségteljes építkezés vált keresetté. Az alapötlet az a felismerés, hogy a gazdaság, az ökológia és a társadalom egy egymásba fonodó rendszert alkotnak.

A modern technológiák alkalmazása hatalmas megtakarítási lehetőségeket tesz lehetővé és ezen a téren az osztrák gazdaság számos dolgot kínál. A fenntartható építkezésnek számos oldala van és ezért a speciális tervezés, a megfelelő anyagok kiválasztása, valamint a szakszerű kivitelezés mellett a felhasznált termékek helyes alkalmazására is szükség van. Az osztrák vállalatok ezeken a területeken vezető poziciót foglalnak el, és sokéves tradíciókkal, valamint kiváló hírnévvel rendelkeznek.

Az eredmény pedig olyan innovatív és fenntartható építészeti projektek, amelyekből 50 egy brosúrában kerül bemutatásra. Ahogy azt az összeállítás is mutatja, a kiemelkedő építészet ebben a keresztmetszetben kötelező kritérium:

50 innovativ épület Ausztriából 2015 [pdf, 7,868.0kb]

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA