Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Magna Steyr stuurt aan naar volledige benutting van locatie Graz

2015.09.10

Door nieuwe opdrachten van Jaguar Land Rover, BMW en Daimler zal op de middellange termijn de productie van voertuigen in de Magna-Fabriek Graz opnieuw stijgen naar meer dan 200.000 stuks per jaar.

De auto-industrie groeit wereldwijd en  Magna Steyr profiteert hiervan, dankzij haar lange en succesvolle geschiedenis. Hierom beraamt de autoproducent Jaguar Land Rover om een deel van haar productie van Engeland naar Oostenrijk te verplaatsen. Als reden noemt Jaguar het bereiken van de “capaciteitsgrenzen” van drie fabrieken in Engeland. Vanaf 2017 zullen de eerste voertuigen van de band rollen.

Naast de nieuwe samenwerking met Jaguar Land Rover zorgt ook een nieuw contract met BMW voor veel opdrachten, evenals het verlengen van een contract met Daimler voor de productie van de Mercedes-Benz G-klas tot 2022.

Magna Steyr ziet in de nieuwe opdrachten een bevestiging van de ingeslagen weg op het gebied van kwaliteit. De opdrachtgevers tonen ook vertrouwen in haar competenties als producent van voertuigen in opdracht. Bovendien betekent dit ook een krachtige impuls voor de 220 leveranciers in de regio.

Magna Steyr is een wereldwijd leidinggevende ontwikkelings- en productiepartner voor automobielfabrikanten, onafhankelijk van merken. De firma biedt innovatieve oplossingen voor een breed spectrum van belangen. Van ontwikkelingsdiensten voor systemen en modulen tot hele voertuigen, en tevens flexibele oplossingen in de fabricage van voertuigen in opdracht (van nis- tot massaproductie) op wereldniveau. Hiernaast produceert de firma tanksystemen van staal, plastic en aluminium.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA