Advantage Austria Показване навигация

Австрийско ноу-хау на Европейската седмица за устойчива енергетика 2015

2015.09.15

Конгресът с участието на видни представители от цял свят включващ и международно изложение ще се проведе от 3-ти до 5-ти ноември 2015 г. в конгресния и изложбен център във Виена, Австрия. Представени ще бъдат изтъкнати австрийски компании и изследователски институции.

По време на Европейската седмица на устойчивата енергетика ще се обсъждат теми свързани с устойчивото използване на енергията, като акцентът ще бъде върху възобновяемите енергийни източници, интелигентните градове, интелигентното измерване, съхраняването на енергията, както и върху интелигентен дом-интелигентна сграда. Очакват се повече от 400 изложители, както и над 10.000 посетители от цял свят.

Като част от организираното от ADVANTAGE AUSTRIA групово изложение на Европейската седмица на устойчивата енергетика ще бъдат представени и значими австрийски фирми и изследователски институции. Те ще представят най-новите технологии и дейности свързани с т.нар. „интелигентна мрежа“. Груповото изложение ще бъде най-вече платформа за презентации – целта е да се създадат бизнес контакти с международни партньори.

Създайте си сами впечатление от това, което предлагат австрийските „технологични вълшебници“ и спечелете от ноу-хауто, което изведе Австрия на световния връх. Повече информация за топ играчите, за тези, които определят тенденциите, както и за възможностите за коопериране ще получите по време на Европейската седмица на устойчивата енергетика във Виена.

Регистрирай се и използвай 20% ADVANTAGE AUSTRIA намаление

Списък на австрийските участници в груповото изложение [pdf, 1,859.4kb] 

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA