Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

iTÄVALTALAISTA TIETOTAITOA EUROPEAN UTILITY WEEK 2015 - TAPAHTUMASSA

2015.09.15

Korkeatasoinen kongressi ja kansainväliset messut järjestetään 3.-5. marraskuuta 2015 Wienin messu- ja kongressikeskuksessa. Tapahtumaan osallistuu myös lukuisia tunnettuja itävaltalaisia yrityksiä ja tutkimuslaitoksia.

European Utility Week -tapahtuman painopisteenä on kestävä energian käyttö keskittyen erityisesti uusiutuviin energialähteisiin, älykkääseen kaupunkiin, älykkääseen mittaamiseen, energian taltioimiseen ja älykkääseen rakentamiseen. Tapahtuman odotetaan keräävän yli 400 näytteilleasettajaa sekä yli 10.000 alan toimijaa ympäri maailmaa.

Lukuisat nimekkäät itävaltalaiset yritykset ja tutkimuskeskukset ovat myös edustettuina European Utility Week 2015 –tapahtumassa ADVANTAGE AUSTRIA yhteisosastolla, jolla he esittelevät uusimpia ”Smart Grid” teknologioita ja palveluita. Yhteisosasto on paljon muuta kuin pelkkä esittelyalue – tavoitteena on verkostoituminen ja tulevaisuuteentähtäävien liikekumppanuuksien solmiminen kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Tervetuloa tutustumaan itävaltalaisten teknologiatietäjien tarjontaan ja hyötymään asiantuntemuksesta joka on tehnyt Itävallasta alan asiantuntijan. Lisätietoja alan huipputoimijoista, edelläkävijöistä sekä yhteistyömahdollisuuksista European Utility Week –tapahtumassa Wienissä.

Rekisteröidy tapahtumaan ja lunasta 20% ADVANTAGE AUSTRIA-alennus

Lista Itävallan yhteisosastolle osallistuvista yrityksistä [pdf, 1,859.4kb] 

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA