Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Osztrák Know-how A 2015-ös European Utility Week Rendezvényen

2015.09.15

A nemzetközi vásárral egybekötött kongresszusra 2015. november 3. és 5. között kerül sor a Wien Exhibition & Congress Center épületében, Bécsben, Ausztriában. Az eseményen neves osztrák vállalatok és kutatási intézmények is részt vesznek. 

A European Utility Week elnevezésű rendezvény központi témái a fenntartható energiafelhasználás, azon belül is kiemelten a megújuló energiák, smart cities, smart metering, energiatárolás, valamint a smart home-smart building kérdései lesznek. A szervezők több mint 400 kiállítót, valamint több mint 10.000 látogatót várnak az eseményre. 

A 2015-ös European Utility Week-en neves osztrák vállalatok és kutatási intézmények is képviseltetik magukat az ADVANTAGE AUSTRIA által szervezett csoportos kiállítás keretein belül, ahol bemutatják legújabb technológiáikat és szolgáltatásaikat a "smart grid" terén.  A csoportos kiállítás azonban jóval több mint egy prezentációs felület - a cél főként az, hogy általa új és jövőbe mutató üzleti kapcsolatok jöjjenek létre a nemzetközi partnerek között. 

Ismerje meg a nagyszerű osztrák technológai éllovasok ajánlatát és profitáljon azokból az ismeretekből, amelyek Ausztriát a világcsúcsra vezették. A vezető piaci szereplőkről, irányzatokat meghatározó cégekről, valamint az együttműködési lehetőségekről további információkhoz juthat a European Utility Week keretein belül, Bécsben.

Regisztráljon most, 20% ADVANTAGE AUSTRIA kedvezménnyel !

Az osztrák csoportos kiállítás résztvevőinek listája [pdf, 1,859.4kb]

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA