Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Oostenrijkse knowhow op European Utility Week 2015

2015.09.15

Het prestigieuze congres met internationale beurs vindt plaats van 3 tot 5 november 2015 in het Messe Wien Exhibition & Congress Center in Wenen, Oostenrijk. Ook gerenommeerde Oostenrijkse ondernemingen en onderzoeksinstituten zijn mee van de partij.

Duurzaam energiegebruik staat centraal tijdens de European Utility Week met focus op hernieuwbare energie, slimme steden, slimme metersystemen, energieopslag en smart home-smart building. Er worden ruim 400 exposanten en meer dan 10.000 vakbezoekers uit de hele wereld verwacht.

In een door ADVANTAGE AUSTRIA georganiseerde groepsstand zijn ook gerenommeerde Oostenrijkse ondernemingen en onderzoeksinstituten vertegenwoordigd op de European Utility Week 2015. Ze stellen er de nieuwste technologieën en diensten op het gebied van slimme meters (smart grid) voor. De groepsstand is echter meer dan een presentatieplatform. Het doel is om netwerken uit te bouwen en toekomstgerichte contacten te leggen met internationale partners.

Neem nu al een kijkje in het aanbod van de Oostenrijkse “technology wizards” en profiteer van de knowhow die Oostenrijk tot wereldleider maakt. Meer informatie over de topspelers en de trendsetters en mogelijkheden voor samenwerking worden u geboden op de European Utility Week in Wenen.

Geniet van 20% ADVANTAGE AUSTRIA-korting op uw inschrijving.

Lijst met deelnemers aan de Oostenrijkse groepsstand [pdf, 1,859.4kb]

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA