Advantage Austria Indicare navigare

Know how-ul austriac la European Utility Week 2015

2015.09.17

Congresul la nivel înalt din cadrul târgului internaţional va avea loc în perioada 3 - 5 noiembrie 2015 în Austria la Viena, la Exhibition & Congress Center. Printre participanţi se vor număra firmele austriece şi institute de cercetare.

Focusul European Utility Week îl va reprezenta utilizarea durabilă a energiei, accentul punându-se pe subiecte precum purtătorii de energii regenerabile, oraşele inteligente, economisirea energiei, casa şi construcţiile inteligente. Sunt aşteptaţi să participe peste 400 de expozanţi şi peste 10.000 specialştii din toată lumea.

Şi ADVANTAGE AUSTRIA va fi prezentă la European Utility Week 2015 cu o expunere de grup a mai multor firme austriece şi institute de cercetare de prestigiu. Cu acest prilej vor fi prezentate cele mai noi tehnologii şi servicii „Smart Grid“. Expunerea de grup este mai mult decât o suprafaţă de expunere - scopul prezenţei la acest eveniment este stabilirea de noi parteneraite la nivel internaţional.

Vă invităm să vă convingeţi personal de oferta austriacă de Technology Wizards şi să profitaţi de know-how-ul care a propulsat Austria pe cele mai înalte culmi. Mai multe informaţii despre top participanţi, despre trenduri şi despre posibilitatea încheierii de noi colaborări găsiţi la European Utility Week de la Viena.

Dacă vă veţi înregistra acum veţi primi 20% discount .

Lista participanţilor la expunerea austriacă de grup [pdf, 1,859.4kb]

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA