Advantage Austria Prikaži navigacijo

European Utility Week 2015 z avstrijskim know-howom

2015.09.25

Kongres s predstavitvijo mednarodnih ponudnikov bo potekal od 3. do 5. novembra 2015 na dunajskem razstavišču Messe Wien Exhibition & Congress Center.   

Osrednja tema dogodka European Utility Week bo učinkovita raba energije, s poudarkom na obnovljivih virih energije, pametnih mestih, pametnem merjenju, shranjevanju energije, pametnih hišah in pametnih zgradbah. Organizatorji pričakujejo okrog 400 razstavljavcev in več kot 10.000 obiskovalcev z celega sveta.    

V sklopu skupinske predstavitve, ki jo organizira ADVANTAGE AUSTRIA, se bo predstavilo nekaj slovitih avstrijskih podjetij in raziskovalnih ustanov. V ospredju bodo najnovejše tehnologije in storitve na področju pametnih omrežij (Smart Grids). Cilj skupinske predstavitve pa je vsekakor mreženje in vzpostavitev poslovnih stikov z mednarodnimi partnerji.  

Preverite ponudbo avstrijskih tehnoloških čarodejev in profitirajte od strokovnega znanja, ki je Avstrijo popeljala v sam svetovni vrh. Več informacij o najboljših ponudnikih, njihovih inovacijah in možnostih sodelovanja boste prejeli v sklopu konference European Utility Week na Dunaju. 

Izkoristite 20 % ADVANTAGE AUSTRIA-popust na vašo prijavo !

Seznam udeležencev na razstavnem prostoru ADVANTAGE AUSTRIA [pdf, 1,859.4kb]

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA