Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Mobiele recycling uit Oostenrijk

2015.10.01

Met een innovatief idee heeft de Oostenrijkse producent van bouwmachines RUBBLE MASTER een nieuwe markt gecreëerd: recycling ter plaatse!

Begonnen is het allemaal in 1991met het idee om bouwbedrijven de gelegenheid te bieden bouwafval mobiel te recyclen. Vanaf het begin heeft RUBBLE MASTER zich toegespitst op de ontwikkeling, de commercialisering, de financiering en het onderhoud van mobiele brekers in de compacte klasse voor de optimale verwerking van puin. 

Met de winstgevende recycling van bouwmaterialen heeft RUBBLE MASTER wereldwijd naam gemaakt. De mobiele brekers werden bijvoorbeeld gebruikt op de bekendste bouwwerf van de VS, Ground Zero in New York, en hoog in de bergen van Zuid-Amerika, maar ook in Rusland, Saoedi-Arabië, China en Zuid-Afrika. 

De sterke focus op internationale markten werpt alleszins vruchten af. In het eerste semester van 2015 konden een vijfde meer mobiele brekers verkocht worden dan in dezelfde periode van 2014. Het exportaandeel ligt bij 94%. Bijzonder fors is de groei in Groot-Brittannië, de VS en Canada. In Zuid-Amerika is de onderneming pas sinds twee jaar actief, toch wordt hier al 10% van de omzet gerealiseerd. Momenteel mikt RUBBLE MASTER op de Noord-Amerikaanse markt. In 2014 hebben de VS en Canada noch 10% van de omzet gegenereerd, in de toekomst moet dat 25% worden.

Wereldwijd profiteren meer dan 1.800 klanten op alle continenten van de rendabele recycling ter plaatse van bouwafval en natuursteen tot hoogwaardige bouwmaterialen. RUBBLE MASTER is wereldmarktleider op het gebied van mobiele breekinstallaties tot 30 ton.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA