Advantage Austria Показване навигация

Международен форум за машиностроене и индустриален инженеринг във Виена

2015.10.06

Австрия е сред световните лидери в областта на машиностроенето и индустриалния инженеринг. По време на еднодневния форум фирми от цял свят ще имат възможността да се срещнат с австрийски доставчици.

На 17 ноември 2015 г. ADVANTAGE AUSTRIA организира за първи път Международен форум за машиностроене и индустриален инженеринг във Виена. Събитието предлага на участващите компании уникалната възможност да разширят своята мрежа от контакти и да намерят нови бизнес партньори.

В програмата предиобед са предвидени редица доклади за най-новите тенденции и иновации в бранша, а следобед контактна борса. По време на контактната борса участващите фирми ще имат възможността да водят индивидуални b2b-разговори с водещи австрийски компании и да проучат нови възможности за коопериране.

Допълнителна информация за форума, регистрация, програма, онлайн регистриране на срещи (B2B-срещи) с други участващи фирми и др. предлага сайта на форума .

Международният форум за машиностроене и индустриален инженеринг ще се проведе на 17 ноември 2015 г. в Стопанска камара Австрия във Виена.

Участието във форума е безплатно, молим при невъзможност за участие след направена регистрация за задължително уведомление!

Сваляне на информация по тази тема

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA