Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Internationaal forum over machine- en installatiebouw in Wenen

2015.10.06

Oostenrijk behoort tot de toplanden op het gebied van machine- en installatiebouw. Een eendaags forum brengt internationale inkopers samen met Oostenrijkse aanbieders.

Op 17 november 2015 organiseert ADVANTAGE AUSTRIA voor de eerste keer het internationale forum over machine- en installatiebouw in Wenen. Dit evenement biedt de deelnemende ondernemingen uit de hele wereld een unieke gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en nieuwe handelspartners te vinden.

Voor de middag informeren talrijke lezingen over de nieuwste trends en innovaties in de sector. Na de middag staat een matchmaking event op het programma. De deelnemende firma’s kunnen dan individuele b2b-gesprekken voeren met topaanbieders uit de branche en op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden voor samenwerking.

Meer informatie over het evenement inclusief inschrijving, programma en online-afsprakenbeheer voor de b2b-gesprekken met andere firma’s vindt u op de website van het forum .

Het internationale forum over machine- en installatiebouw vindt plaats op 17 november 2015 in de Oostenrijkse Federale Economische Kamer (WKÖ) in Wenen.

Deelname is kosteloos, inschijving verplicht.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA