Advantage Austria Indicare navigare

Forumul internaţional dedicat constructorilor de maşini şi agregate de la Viena

2015.10.06

Austria se numără printre naţiunile de top constructoare de maşini şi de agregate. În cadrul evenimentului de o zi se întâlnesc achizitori ai firmelor austriece din acest domeniu.

În ziua de 17 noiembrie 2015 ADVANTAGE AUSTRIA va organiza la Viena pentru prima dată forumul internaţional dedicat constructorilor de maşini şi agregate. Evenimentul oferă firmelor participante din întreaga lume, ocazia de a-şi dezvolta afacerile şi de a-şi găsi noi parteneri.

În timpul dimineţii se vor susţine mai multe prezentări despre inovaţii şi despre noile tendinţe din domeniu, iar după amiază vor avea loc discuţii individuale. În acest context, firmele participante vor putea purta discuţii B2B cu firmele de top din domeniu care oferă astfel de produse, având astfel posibilitatea să încheie noi colaborări.

Mai multe informaţii despre eveniment, posibilităţi de înregistrare, program, înregistrarea online la discuţiile individuale cu ceilalţi participanţi găsiţi pe site-ul evenimentului

Forumul internaţional dedicat constructorilor de maşini şi agregate va avea loc în ziua de 17 noiembrie 2015 la Viena, la sediul Camerei Economice. Participarea este gratuită dar trebuie anunţată în prealabil!

Downloads pe teme asemănătoare

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA