Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Socialspiel lanceert Legacy Quest

2015.10.08

De Oostenrijkse specialist op het gebied van de ontwikkeling van sociale en mobiele spelletjes start met de soft launch van zijn nieuw actierollenspel in 14 landen.

De onderneming Socialspiel , gespecialiseerd in sociale en mobiele games, staat kort voor haar eerste grote internationale debuut.

In november verschijnt wereldwijd - in samenwerking met NEXON Korea – het innovatieve Action Role-Playing Game “Legacy Quest”. Nu al is er een soft launch voor Android-smartphones in een aantal landen zoals Oostenrijk, Australië, België, Canada, Denemarken, Finland, India, Nederland, Nieuw-Zeeland, de Filippijnen, Singapore, Zweden, Noorwegen en Zwitserland. De versie voor iOS is al op de markt. 

In het actierollenspel „Legacy Quest“ kruipen de spelers in de rol van personaliseerbare helden. De spelers begeven zich in een spannend avontuur door steeds grotere kerkers in een uniek en hoogst gestileerd fantastisch universum. Kerkers, monsters en buit wachten om door de spelers ontdekt en veroverd te worden.

Socialspiel is een bekroonde spelproducent en ontwikkelingsstudio die in 2010 door voormalige werknemers van Rockstar opgericht werd in Wenen. Met veel talent en enthousiasme worden steeds nieuwe, originele en amusante games ontwikkeld. Deze worden wereldwijd exclusief verdeeld door de Koreaanse gratisspelletjespionier NEXON.

Legacy Quest © NEXON Korea Corporation

Legacy Quest © NEXON Korea Corporation

 

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA