Advantage Austria Показване навигация

Energy Globe Award 2016: Търсят се устойчиви проекти от цял свят!

2015.10.12

Наградата ENERGY GLOBE се числи към най-значимите световни награди в областта на околната среда, с която всяка година биват отличени устойчиви инициативи от цял свят. Иновативни проекти за 2016 могат да бъдат подадени до 20 ноември 2015.

Целта на наградата ENERGY GLOBE   е да се представят успешни, устойчиви проекти на една по-широка публика и да се покаже, че за много от проблемите в областта на околната среда вече съществуват практически решения. Повече от 1000 подадени проекта от над 170 страни участват ежегодно в надпреварата за престижните награди.

И през 2016 г. ще се търсят иновативни водещи проекти и интелигентни технологии от цял свят. Могат да участват проекти насочени към опазване на ресурсите, подобряване качеството на въздуха и водата, енергийната ефективност и възобновяемите енергии. Но също така се търсят и проекти свързани с повишаване на информираността в тези области.

Всяко отделно лице, всяка частна или обществена институция, фирми, неправителствени организации и др. могат да подават проекти. Подаването е безплатно и следва да се извърши до 20 ноември 2015.

Съответно най-добрият проект от дадена страна се отличава с националната награда ENERGY GLOBE и се представя на глобалната онлайн платформа на Energy Globe.

Международните награди ENERGY GLOBE се присъждат за най-добрия проект в категориите земя, огън, вода, въздух и младежи и се връчват на победителите по време на тържествена церемония излъчвана по цял свят. Наградите са дотирани по категория с 10.000 евро.

Подробности за участие, онлайн подаване на проекти, както и примерни проекти ще намерите на www.energyglobe.info .

Линкове към темата

 
ENERGY GLOBE Award
 
Online Submission
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA