Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Energy Globe Award 2016 – Haussa kestäviä projekteja ympäri maailman!

2015.10.12

ENERGY GLOBE on yksi maailman arvostetuimpia ympäristöpalkintoja, jolla palkitaan vuosittain erilaisia kestäviä aloitteita kaikkialta maailmasta. Osallistujat voivat jättää ehdotuksia innovatiivisiksi projekteiksi maanantaihin 20. marraskuuta 2015 mennessä.

ENERGY GLOBE -palkinnon  tavoitteena on saattaa menestyksekkäitä kestäviä projekteja suuremman yleisön tietoisuuteen sekä osoittaa, että moniin ympäristöongelmiin on jo olemassa toteuttamiskelpoisia ratkaisuja. Vuosittain yli 1 000 projektia yli 170 maasta esitetään palkinnon saajaksi. 

Innovatiivisia, uraauurtavia projekteja sekä älykästä teknologiaa kaikkialta maailmasta metsästetään jälleen vuodelle 2016. Osallistua voivat projektit, joiden painopisteenä on luonnonvarojen suojelu, ilman- ja vedenlaadun parantaminen, energiatehokkuus tai uusiutuva energia. Tervetulleita osallistumaan ovat myös projektit, jotka lisäävät tietoisuutta näillä aloilla.

Esityksiä palkittavista projekteista voivat antaa kaikki yksityishenkilöistä, julkisista ja yksityisistä laitoksista, yrityksistä sekä kansalaisjärjestöistä lähtien. Esityksen antaminen on maksutonta ja tehtävä 20. marraskuuta 2015 mennessä.

Jokaisen osallistujamaan paras projekti palkitaan kansallisella ENERGY GLOBE -palkinnolla ja esitellään globaalilla Energy Globe online-sivustolla.

Kansainväliset ENERGY GLOBE -palkinnot puolestaan jaetaan globaalisti televisioidussa gaalassa Maa, Tuli, Vesi, Ilma sekä Nuoriso -kategorioiden parhaille projekteille. Kunkin kategorian voittaja palkitaan 10 000 eurolla. 

Lisätietoja osallistumisesta, esitysten sähköisestä jättämisestä sekä esimerkkiprojekteja on koottu osoitteeseen www.energyglobe.info

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA