Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Energy Globe Award 2016: Fenntartható Projektek kerestetnek a világ minden tájáról!

2015.10.12

Az ENERGY GLOBE világszerte az egyik legnevesebb környezeti díjnak számít, amellyel minden évben fenntartható kezdeményezéseket tüntetnek ki a világ minden táján. Az innovatív projektek benyújtására a 2016-os megmérettetésre 2015. november 20-áig van lehetőség.

Az ENERGY GLOBE Award célja az, hogy sikeres fenntartható projekteket mutasson be egy széles publikumnak és ezzel rámutasson arra, hogy sok környezeti problémára már léteznek gyakorlatban is alkalmazható megoldások. A megmérettetésen minden évben több mint 170 országból érkező, több mint 1.000 benyújtott projekt vesz részt.

A szervezők 2016-ban újra előremutató, innovatív projekteket és okos technológiákat keresnek a világ minden részén. A megmérettetésben olyan projektek vehetnek részt, amelyek középpontjában az erőforrások kíméletes használata, a levegő és a vizek minőségének javítása, az energiahatékonyság és a megújuló energiák állnak. A szervezők emellett olyan projekteket is szívesen várnak, amelyek e területeket tudatosításával foglalkoznak.

Tervezetét bárki benyújthatja: magánszemélyek éppúgy, mint magán- vagy közintézmények, cégek, civil szervezetek stb. A pályázaton való részvétel ingyenes, a benyújtási határidő 2015. november 20.

Minden ország legjobb projektjét a nemzeti ENERGY GLOBE Award-dal tüntetik ki és az Energy Globe globális online felületén is bemutatásra kerül.

A nemzetközi ENERGY GLOBE Awards díjakat a föld, tűz, víz, levegő és fiatalság kategóriákban osztják ki. A díjakat pedig egy világszerte közvetített televíziós gála keretein belül adják át. A díjak kategóriánként 10.000 euróval járnak.

További részleteket a részvételhez, az online benyújtáshoz, valamint projekt-példákat a www.energyglobe.info honlapon találhatnak.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA