Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

ENERGY GLOBE AWARD 2016: duurzame projecten uit de hele wereld gezocht!

2015.10.12

ENERGY GLOBE is wereldwijd een van de meest gerenommeerde milieuprijzen die jaarlijks duurzame initiatieven uit de hele wereld bekronen. Innovatieve projecten voor 2016 kunnen tot 20 november 2015 ingediend worden.

Het doel van de ENERGY GLOBE Award is succesvolle duurzame projecten aan een breder publiek voor te stellen en aan te tonen dat voor veel milieuproblemen al bruikbare oplossingen bestaan. Meer dan 1.000 ingediende projecten uit ruim 170 landen nemen elk jaar deel aan de awards.

In 2016 worden opnieuw innovatieve vlaggenschipprojecten en slimme technologieën uit de hele wereld gezocht. Verwacht worden projecten die focussen op efficiënt gebruik van hulpbronnen, verbetering van de lucht- en waterkwaliteit, energie-efficiëntie en hernieuwbare energieën. Maar ook projecten die gericht zijn op bewustmaking op de genoemde gebieden mogen deelnemen.

Elk individu, elke particuliere of openbare instelling, firma's, ngo's enz., iedereen kan een project indienen. Het indienen is kosteloos. Projecten worden verwacht voor 20 november 2015.

Het beste project van elk land wordt met de nationale ENERGY GLOBE Award bekroond en op het globale onlineplatform van Energy Globe voorgesteld. 

De internationale ENERGY GLOBE Awards gaan naar de beste projecten in de categorieën Aarde, Vuur, Water, Lucht en Jeugd en worden tijdens een wereldwijd uitgezonden televisiegala uitgereikt aan de winnaars. Per categorie zijn de prijzen met 10.000 euro gedoteerd.

Meer details over deelname, het online indienen en voorbeelden van projecten vindt u op www.energyglobe.info.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA