Advantage Austria Indicare navigare

Energy Globe Award 2016: Se caută proiecte durabile din întreaga lume

2015.10.12

ENERGY GLOBE se numără printre cele mai renumite distincţii la nivel internaţional, care sunt decernate celor mai durabile iniţiative din toată lumea. Proiectele inovative ale anului 2016 pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2015.

Obiectivul ENERGY GLOBE Award este acela de a prezenta publicului larg proiecte durabile şi de a demonstra că pentru problemele mediului înconjurător există soluţii aplicabile. Anual participă la acest concurs mai mult de 1.000 proiecte ce provin din peste 170 ţări.

Şi în 2016 sunt aşteptate proiecte inovative şi tehnologii inteligente din întreaga lume. Participanţii pot depune proiecte care se focusează pe economisirea resurselor, îmbunătăţirea calităţii apei şi a aerului, eficienţa energetică şi energii regenerabile. Sunt acceptate şi proiecte care tratează subiectul conştientizării utilizării resurselor din aceste domenii.

Orice companie de stat sau particulară, firmă. ONG, etc. poate depune proiecte. Depunerea lor este gratuită şi este acceptată până la data de 20 noiembrie 2015.

Cel mai bun proiect al unei ţări va fi distins cu distincţia naţională ENERGY GLOBE şi va fi prezentat pe platforma online a Energy Globe

Distincţia internaţională ENERGY GLOBE va merge la cele mai bune proiecte din categoria pâmânt, foc, apă, aer şi tinereţe şi va fi decernat câştigătorului în cadrul unei gale televizate. Premiul este în valoare de 10.000 euro.

Detalii despre participare, depunerea online a documentelor precum şi exemple de proiecte de succes găsiţi pe site-ul www.energyglobe.info

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA