Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Európa vízereje Salzburgban mutatkozik be

2015.10.15

A RENEXPO® HYDRO 2015 - Európa legnagyobb, kongresszussal egybekötött Vízerő Vásárának – a témája a fenntartható vízerő-használatot és a vizek védelmét szolgáló megoldások.

A vízerő alapvető tényező a "tiszta" energiák előállításához. Ezzel egyidejűleg a vízerő fontos partner Európa vizeinek ökológiai megtisztításában, amely a vízgazdálkodásra kidolgozott nemzeti tervekkel jelenleg magas fordulatszámon fut. 

Egyre több erőmű vezeti be az EU 2000/60/EG vízügyi irányelve által kötelezően követelt ökológiai előírásokat (pl. a működőképes lépcsők építését a halvándorlás elősegítéséhez), és modernizálják egyúttal berendezéseiket.  

Ehhez illeszkedik a RENEXPO® HYDRO 2015 rendezvény is. Az eseményen ugyanis a fenntartható vízerő használathoz és a vizek védelméhez alkalmazható megoldások kerülnek bemutatásra. A kiállítás főbb területei a turbinák, vízerőmű-alkatrészek, halvándorlást segítő eszközök, mérés- és vezérléstechnika, csővezetékek és generátorok, továbbá a tudomány és kutatás lesznek.

A vásárral egyidőben megrendezésre kerülő szakmai kongresszus bőségesen, 11 konferencia és szeminárium keretein belül kínál szakmai információkat: a legkisebb vízerőműtől kezdve egészen a szivattyús tárolásig, a technikai részletektől kezdve az ökológiai kérdéseken át, egészen a gazdaságosság és finanszírozás témáiig. A rendezvényt továbbá szakmai kirándulásokból és fórumokból álló keretprogram teszi teljessé. 

A 2015. november 26. és 28. között, a salzburgi vásárközpontban sorra kerülő RENEXPO® HYDRO 2015 rendezvényről, további információkat találhatnak a www.renexpo-hydro.eu  weboldalon.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA