Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Europa’s waterkrachtsector presenteert zich in Salzburg

2015.10.15

Bij de RENEXPO® HYDRO 2015, de grootste waterkrachtbeurs met congres van Europa, staan oplossingen voor de duurzame benutting van waterkracht en de bescherming van wateren centraal.

Waterkracht is onontbeerlijk bij de productie van ‘schone’ energie. Tegelijk is het een belangrijk onderdeel van de ecologische sanering van de wateren van Europa. De plannen voor de exploitatie van wateren lopen momenteel in heel Europa op volle toeren.

Steeds meer krachtcentrales implementeren de waterbasisrichtlijnen van de EU (2000/60/EG), waaronder verplichte ecologische aanpassingen vallen. Bijvoorbeeld door het bouwen van vistrappen, en door modernisatie van de installaties.

Precies op deze gebieden legt RENEXPO® HYDRO 2015 de nadruk. Het evenement presenteert oplossingen voor duurzaam gebruik van waterkracht en de bescherming van wateren. De kernsectoren van de beurs zijn turbines, waterkracht-schroefturbines, vispassages, meet- en regeltechniek, pijpleidingen en generatoren, en wetenschap en onderzoek.

Op RENEXPO® HYDRO 2015 vindt tevens een vakcongres met 11 conferenties en seminars plaats. Deze biedt een veelvoud aan vakinformatie, van mini-waterkrachtcentrales tot pomp-opslag, van techniek over ecologie tot rentabiliteit en financiering. Bovendien omvat het programma excursies en vak-panels.

RENEXPO® HYDRO 2015 vindt plaats van 26 tot en met 28 november 2015 in het beurscentrum Salzburg. Meer informatie is te vinden op de website www.renexpo-hydro.eu

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA