Advantage Austria Prikaži navigacijo

RENEXPO® HYDRO 2015 v Salzburgu - izkoriščanje hidroenergije in varstvo vodnih virov

2015.10.21

RENEXPO® HYDRO 2015 je največji evropski sejem za hidroenergijo, katerega dopolnjuje zanimiv strokovni kongres. V ospredju bodo rešitve za trajnostno rabo vodne energije in zaščito vodnih virov.   

Hidroelektrarne so nepogrešljivi vir pridobivanja „čiste“ energije, hkrati pa pomemben partner pri ekološki sanaciji voda v Evropi, ki je v skladu z nacionalnimi načrti za upravljanje voda trenutno v polnem razmahu.

Vedno več hidroelektrarn uresničuje ekološke prilagoditve, ki jih zahteva Okvirna direktiva EU o vodah 2000/60 (npr. gradnjo funkcionalnih ribjih stez oz. drugih ribjih prehodov), in obenem modernizira svoje objekte. Ta tema bo tudi v ospredju srečanja RENEXPO® HYDRO 2015.

Sejem RENEXPO® HYDRO 2015 nudi rešitve za trajnostno rabo vodne energije in varstvo voda. V ospredju so naslednja področja: turbine, hidroelektrični polži, ribji prehodi, merilna in krmilna tehnika, cevovodi in generatorji, ter znanost, razvoj in raziskave na področju vodne energije.

Istočasno bo potekal strokovni kongres z 11 predavanji in seminarji, ki bo predstavljal edinstveno platformo za izmenjavo znanj in izkušenj ter mreženje. Spremljevalni program zaokrožujejo strokovne ekskurzije in strokovni forumi.

Več informacij o sejmu RENEXPO® HYDRO 2015, ki bo potekal od 26. do 28. novembra 2015 na salzburškem razstavišču Messezentrum Salzburg, je na voljo na spletni strani www.renexpo-hydro.eu

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA