Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

BauZ! 2016 – Bécsi kongresszus a jövőbemutató építészetről

2015.12.23

Újat a régi házakból: A 2016-os Nemzetközi BauZ! Kongresszus középpontjában az épülethasznosítás gyakorlati kérdései állnak. 

Egy épület eléri az addig hasznosítási fázisának végét. Mivel azt már nem használják, mert az állapota már leromlott vagy csak elöregedett. És mi történik ezután? Felújítás, másfajta használat vagy újrahasznosítás? Ezzel és más hasonló, az épülethasznosítás terén felmerülő gyakorlati kérdésekkel foglalkozik a BauZ! 2016 Nemzetközi Kongresszus, amely 2016. január 27. és 29. között, a Bauen & Energie (Építés és Energia) vásár keretein belül kerül megrendezésre Bécsben.

Az Ausztriából, Németországból, Belgiumból, Dániából, Finnországból, Kanadából és Spanyolországból érkező előadók többek között az alábbi témákat mutatják be:

  • Felújítási politikák
  • Átmeneti hasznosítás
  • Felújítás a műemlékvédelem figyelembevételével
  • Finanszírozási modellek
  • Az újraértékesítés gazdasági potenciálja és műszaki lehetőségei 
  • Nappali fény és üvegezés
  • Új erőforrások és alkalmazások a felújítás terén
 

A rendezvény 2016. január 27-én, szerdán, a Bécs térségében lévő fontosabb új épületeket és városfejlesztési területeket bemutató szakmai kirándulással kezdődik. 

A következő két napon a kongresszus keretein belül előadásokra, egy pódiumbeszélgetésre, speciális témákat érintő workshopokra, egy esti fogadásra, valamint egy kisebb összejövetelre kerül sor a vásárcsarnokban. 

A BauZ! Kongress 2016 eseményről további információkat, beleértve a jelentkezést és a programot is, a rendezvény honlapja kínál.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA