Advantage Austria Indicare navigare

Stofe nobile din Austria pentru lumea modei

2016.01.18

Din ce în ce mai mulţi creatori de modă au încredere în stofa din lână merinos produsă de fabrica de postavuri Leichtfried.

Întreprinderea familiala austriacă are o istorie de peste 130 ani. Experienţa îndelungată combinată cu măiestria dobândită şi tehnologia modernă au făcut din Tuchfabrik Leichtfried ceea ce a ajuns în prezent - o firmă de mare succes pentru care cel mai de preţ lucru îl reprezintă calitatea. Pentru a demonstra aceasta, toate etapele din procesul de producţie - de la prelucrarea firelor la obţinerea stofelor - se desfăşoară într-o singură locaţie.

Loden este de mulţi ani cunoscută ca stofa din care se produce portul popular austriac. Întreprinderea familială a reuşit să producă o stofă loden uşoară şi fină. Astfel stofele din lâna merinos australiană sunt multiplicate în modă şi transpuse in haute couture. Stofele au fost între timp introduse şi în domeniul amenajărilor interioare, resp. la fabricarea draperiilor, a cuverturilor sau a coperţilor pentru meniuri.  

La Leichtfried se prelucrează pe lângă lâna merinos din Australia şi fire nobile de caşmir sau alpaca. Stofele se vând peste tot în lume direct la poarta fabricii, la târguri sau prin reprezentanţi în ţări precum Austria, Germania, Franţa, Italia sau Marea Britanie. De scurt timp ele se vând şi în USA. Cota la export este de peste 60%.  


Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA