Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Amerikaans farmaceutisch bedrijf gaat voor knowhow uit Oostenrijk

2015.11.26

Het onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf CATRA toont zijn internationale expertise en ontwikkelt productieprocedés voor de Texaanse farmaceutische onderneming Evestra.

CATRA is een Oostenrijks onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf op het gebied van farmaceutische en medische proces- en productontwikkeling. In het hoofdkantoor in Salzburg worden installaties op maat ontwikkeld en geproduceerd en in de vestiging van Graz worden simulatiegebaseerde procedés die gebruik maken van XPS® getest voor de optimalisatie van producten en processen in alle sectoren en met alle types van grondstoffen (poeders, granulaten en vloeibare en gasvormige stoffen). 

Door innovatieve onderzoeksprojecten trekt CATRA de aandacht van steeds meer ondernemingen uit de hele wereld, zo ook van Evestra, een Texaanse farmaceutische onderneming die gespecialiseerd is in gezondheidsproducten voor vrouwen. Evestra was op zoek naar een bedrijf om innovatieve fabricageprocedés voor zijn producten te laten ontwikkelen en ze ook in de praktijk te laten testen. In plaats van de order daarvoor bij een vergelijkbare onderzoeksinstelling in de VS te plaatsen werd gekozen voor het Oostenrijkse CATRA.

Dit vertrouwen in de innovatieve onderzoeksoplossingen van CATRA is het beste bewijs van zijn goede internationale reputatie. De onderneming is ook in Italië, Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten succesvol.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA