Advantage Austria Indicare navigare

iconvienna 2016 – a 12-a ediţie a forumului european "Innovative Entrepreneurship”: 20 - 22 aprilie 2016, Viena

2016.03.23

Viena este deja pentru a 12-a oară locul de întâlnire al proiectelor internaţionale. "Inconvienna" este un eveniment exclusiv de networking prilej cu care se întâlnesc reprezentanţi regionali şi top factori de decizie din politică, economie, ştiinţă, organizaţii internaţionale şi diplomaţie.

Ediţia de anul acesta al iconvienna 2016  este organizată în perioada 20 - 22 aprilie 2016 sub motto-ul "Antreprenoriatul inovativ".

Experţi internaţionali şi top factori de decizie din domeniile energie şi transport, tehnologie, finanţe, cercetare, consultanţă şi politică vor discuta despre strategiile actuale de investiţii, proiecte inovative, iniţiative ale companiilor, punând accent pe următoarele subiecte de interes:

  • Inovaţii pentru “Digital Europe” (Internet, Big Data, strategii ICT)
  • Oraşe şi localităţi pentru un antreprenoriat inovativ, precum Viena (City 4.0, Open Innovation, Internet Factories, Centre de Inovaţie)
  • Inovaţii în infrastructură pentru o dezvoltare durabilă a regiunilor Europei
  • Forme de finanţare alternativă pentru antreprenoriate inovative


În ziua de 20 aprilie se va desfăşura deja pentru a treia oară "iconvienna young leaders dialogue" youLEAD. Pentru tineri antreprenori, tineri conducători ai afacerilor şi pentru tinerii care reprezintă un adevărat potenţial din zona Europei Centrale şi de Est, acest eveniment reprezintă o oportunitate de a se întâlni. În acelaşi timp se vor dezbate aspecte ale unor teme de viitor - anul acesta accentul se va pune pe subiecte precum „Create the future through innovative entrepreneurship“.

Mai multe informaţii despre iconvienna 2016, posibilităţi de înregistrare şi program găsiţi pe site-ul evenimentului:: http://www.icon-vienna.net/

Links pe teme asemănătoare

 
iconvienna 2016
 
Program
 
Înregistrare Online
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA