Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Születésnapos az ADVANTAGE AUSTRIA 

2016.04.18

70 éve a nemzetköziesítés szolgálatában - 1946 áprilisában Párizsban nyílt az első iroda. Ma világszerte összesen 110 irodából áll nemzetközi hálózatunk.

Nem sokkal a második világháború után világossá vált, hogy az osztrák gazdaság számára a nemzetköziesedés egyre fontosabb szerepet tölt be, hiszen a növekvő exportgazdaság az ország fellendülését és növekedését szolgálja, mely magával vonzza az új munkahelyek létrehozását is.

1946. április 1-jén megnyílt az Osztrák Gazdasági Kamara első kitelepülése Párizsban, mellyel megszületett az ADVANTAGE AUSTRIA - ahogy ma az osztrák gazdaság nemzetközi irodahálózatát nevezik.

További fontos mérföldkövek, melyek az ADVANTAGE AUSTRIA rohamos növekedéséhez hozzájárultak és a szervezetet egy 110 irodával rendelkező, az egész világot átívelő hálózattá tették: az első iroda megnyitása az Egyesült Államokban (1954 - Chicago) valamint az irodák számának folyamatos növelése az összes kontinensen. Az 1990-es évek elején időben felismerték az új lehetőségeket Ausztria nemzetközi kapcsolatainak bővítésére: a keleti nyitás, az EU-csatlakozás, valamint az EU keleti bővítése. Azóta Ausztria exportgazdasága egy igazi sikertörténet, mely a mai napig páratlan.

Azt, hogy az ADVANTAGE AUSTRIA a nemzetközi összehasonlításban mindig egy orrhosszal előrébb jár, bizonyítja a "Világ legjobb külkereskedelmi szervezete" kitüntetés is, melyet a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) és az ENSZ közös szervezete, az International Trade Center adományoz.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA