Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

A Getzner Werkstoffe tovább növekszik

2016.04.20

Az osztrákok a rezgés- és rázkódásvédelem nemzetközi szakértőinek élmezőnyébe tartoznak a vasúttechnika, az építészet és az ipar területén.

Ha valahol szóba kerül a rezgés- és rázkódásvédelem, a Getzner Werkstoffe szakértői mindig készen állnak. A Getzner Ecuadorban egy olyan villamosvonalhoz installált rezgésvédelmi berendezést, mely az UNESCO-világörökség részét képező Cuenca történelmi óvárosában található. 2015 másik sikeres projektje a kanadai Ontarioban fekvő Weston GO állomás mentén található vasútvonalhoz készített rezgésvédelem. Brazíliában és Kínában a Getzner vasúti tesztszakaszokat készített a nehézteher-szállítmányozáshoz.

A rezgésvédelmi szakértői értik a dolgukat: mindegy, hogy a Gotthárd-alagútról, a londoni metróról, erőművekről, vasúti szakaszokról, gépekről, emeletes házakról, hajókról, színházakról vagy más lakóépületekről legyen szó a világ bármely táján.

A Getzner mindhárom tevékenységi területe - vasút, építészet, ipar - sikeres évet zárt 2015-ben, melyek közül továbbra is a vasút szegmens hozza a legtöbb árbevételt. Az ipar szegmensben az olyan nagy volumenű projektek, mint például egy 170 tonnás gépezet elhelyezése Franciaországban, szintén gondoskodtak a forgalom növekedéséről.

A vállalat 2015-ben összesen közel 78 millió eurós (+11%) forgalmat ért el. A forgalomnövekedésben meghatározó szerepet töltött be a piaci térnyerés Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában. Az osztrák és német székhelyeken kívül a vállalat további telephelyekkel rendelkezik Kínában, Franciaországban, Indiában, Japánban, Jordániában és az Egyesült Államokban is. Világszerte további 35 országban forgalmazzák a vállalat partnerei a Getzner-termékekeket. Az exporthányad 85%-ot tesz ki.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA