Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Getzner Werkstoffe zet groeikoers voort

2016.04.20

De Oostenrijkse onderneming is wereldwijd een van de belangrijkste specialisten op het gebied van antivibratiesystemen voor het spoor, de bouw en de industrie.

Als het om bescherming tegen trillingen gaat zijn de experten van Getzner Werkstoffe nooit ver weg. Zo heeft Getzner in Ecuador een antivibratiesysteem geïnstalleerd op een tramlijn in het historische centrum van Cuenca dat deel uitmaakt van het UNESCO-werelderfgoed. Een ander succesvol project in 2015 was het antitrillingssysteem voor een spoortraject langs het Weston GO Station in Ontario (Canada). En in Brazilië en China heeft Getzner onder andere testlijnen voor goederenvervoer per spoor uitgerust met zijn systeem. In Frankrijk werd onlangs een nieuwe vestiging geopend.

Ook elders hebben de antivibratiespecialisten goed te doen: voor de Gotthard-tunnel en de Londense metro, en voor krachtcentrales, spoortrajecten, machines, flatgebouwen, schepen, theaters of woongebouwen overal in de wereld. 

Alle drie afdelingen van Getzner – spoor, bouw en industrie – waren succesvol in 2015. Het spoor blijft de afdeling met de grootste omzet. In de afdeling industrie hebben grote projecten, zoals de ophanging van een machine van 170 ton in Frankrijk, voor een stijging van de omzet gezorgd.

In totaal heeft de onderneming in 2015 een omzet van ongeveer 78 miljoen euro (+11%) gerealiseerd. Doorslaggevend daarbij was de grotere aanwezigheid in Europa, Azië en Noord-Amerika. Behalve in Oostenrijk en Duitsland heeft de onderneming vestigingen in China, Frankrijk, India, Japan, Jordanië en de VS. Partners in 35 landen verkopen de producten van Getzner. Het exportaandeel ligt bij 85%.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA