Advantage Austria Indicare navigare

Getzner Werkstoffe îşi continuă ritmul de dezvoltare 

2016.05.06

Austriecii se numără printre experţii internaţionali în protecţia împotriva vibraţiilor şi şocurilor în domeniile căi ferate, construcţii şi industrie. 

Acolo unde se pune problema protecţiei împotriva vibraţiilor şi a şocurilor, experţii de la Getzner Werkstoffe sunt mereu pe aproape. În Ecuador, Getzner a instalat o protecţie împotriva vibraţiilor la o linie de tramvai în centrul istoric al oraşului Cuenca - parte a patrimoniului UNESCO. Un alt proiect implementat cu succes în 2015 a fost protecţia împotriva vibraţiilor de-a lungul unei căi ferate din Weston GO Station în Ontario/Canada. Şi în Brazilia şi în China firma face teste pe o cale ferată dedicată transportului de mărfuri grele. În Franţa a fost deschisă în acest scop o nouă locaţie.

De altfel experţii austrieci ai firmei Getzner sunt foarte buni în acest domeniu: indiferent dacă este vorba de tunleul de la Gotthard, de metroul londonez, de distanţe lungi pe calea ferată, de maşini, de construcţii de suprafaţă, de nave, teatre sau construcţii de locuinţe din întreaga lume.

Toate domeniile de activitate ale firmei Getzner - cale ferată, construcţii şi industrie - au fost profitabile în 2015, chiar dacă proiectele din calea ferată au contribuit cel mai mult la creşterea cifrei de afaceri. În industrie se derulează proiecte mari precum depozitarea în Franţa a unei maşini grele de 170 To.

În 2015 cifra de afaceri a firmei a fost de ca. 78 mil. euro (+11%). Definitorie a fost prezenţa pe pieţele europene, în Asia şi în America de Nord. Pe lângă locaţiile din Austria şi Germania firma mai are reprezentanţe în Franţa, India, Japonia, Iordania şi SUA. Parteneri în peste 35 ţări distribuie serviciile şi produsele în aceste ţări; cota la export a firmei este de 85%.Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA