Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

A szakemberek Európa-Bajnoksága, az Euroskills 2020 Ausztriában lesz

2016.04.26

A svédországi Göteborgban április 20-án megszületett a döntés: Graz, Ausztria második legnagyobb városa lesz az EuroSkills 2020 rendezője!

Graz a végső döntési szakaszban megelőzte a finn fővárost, Helsinkit, így 1983 óta először ismét Ausztria adhat otthont a nemzetközi szakmai versenynek.

A szakemberek Európa-bajnokságának megrendezése egyrészről fontos elismerés Ausztriának és az osztrák duális képzési rendszernek. Másrészt ezáltal megbecsülést nyer az osztrák résztvevők eddigi versenyeken nyújtott kimagasló teljesítménye is - Ausztria ugyanis jelenleg az Európa-bajnokság vezetője.

Az európai szakemberek versenyének, az EuroSkillsnek a legfontosabb célja, hogy elismerést szerezzen a szakmai képzésnek Európában. A kétévente megrendezésre kerülő EuroSkills versenyeken közel 500 fiatal vesz részt egész Európából, hogy bebizonyítsa szakmai rátermettségét és tudását.

Az EuroSkills 2016 versenyen, mely Göteborgban (Svédország) kerül megrendezésre, Ausztria egy 35 szakemberből álló csapattal áll a rajthoz.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA