Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Automatiseringsexpert KEBA breidt uit in China

2016.08.17

De Oostenrijkse onderneming versterkt haar aanwezigheid in China met een vijfde vestiging. KEBA is al 15 jaar actief in China en heeft er meer dan 700 lokale werknemers in dienst.

 KEBA werd opgericht in 1968 en is vandaag internationaal succesvol. De Oostenrijkers werken continu aan nieuwe ontwikkelingen en sectorspecifieke automatiseringsoplossingen voor de industrie-, de bank- en de dienstverleningssector. KEBA heeft overal ter wereld vestigingen en bereikte vorig jaar een omzet van circa 190 miljoen euro.

In China is KEBA met innovatieve besturingsoplossingen voor machines en robots al ongeveer dertien jaar succesvol. Met een vestiging in Jinan breidt KEBA nu zijn aanwezigheid in dat land verder uit. In Ningbo, Guangzhou en Sjanghai had de onderneming al eigen vestigingen. Daar worden in samenwerking met het hoofdkantoor in Oostenrijk oplossingen op maat ontwikkeld en in bedrijf genomen en de service verzekerd.

Behalve de machine-industrie is ook de Chinese robotmarkt voor KEBA belangrijker geworden. Verwacht wordt dat China in de komende jaren naast de VS, Duitsland en Japan de sterkst groeiende robotmarkt zal zijn.

KEBA is op het gebied van bankautomatisering en geldautomaten al meer dan 15 jaar met succes actief in China. Met de in 2007 opgerichte joint venture CBPM-KEBA heeft het bedrijf zijn positie op de Chinese bankenmarkt verder versterkt. CBPM (China banknote printing and minting corporation) is een dochteronderneming van de Chinese centrale bank. Inmiddels is CBPM-KEBA uitgegroeid tot de grootste aanbieder van cash in- en cash cycle-oplossingen in China.

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA