Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

12. Európai Régiók és városok Konferenciája (KERS): 2016. szeptember 25-től 27-ig, Salzburg, Ausztria

2016.08.24

Az Európai Régiók Intézete (IRE) szeretettel vár minden érdeklődőt a 12. Európai Régiók és Városok Konferenciájára Salzburgba. A rendezvény középpontjában idén "Az európai régiók és városok fenntarthatósága" elnevezésű téma áll.

Az Európai Régiók Intézete (IRE) immár 11 éve sikeresen fáradozik Európa-szerte a régiók és közösségek megerősítésén. A 12. Európai Régiók és Városok Konferenciája 2015. szeptember 25. és 27. között kerül megrendezésre Salzburgban, a Konferencia Házban.

A fenntartható integráció, a fenntartható földhasználat és a fenntarthatóság a víz területén témáit érintő három pódiumbeszélgetés mellett egy IRE-fórumra is sor kerül a „Fenntartható regionális és helyi projektek finanszírozása” témájában. Ezen kívül az utolsó napon az IRE-Forumon megvitatásra kerül a „A kulturális és történelmi örökség jelentősége a regionális turizmus számára” téma is.

A gazdasági és politikai élet területeiről érkező nemzetközi szakértők és döntéshozók sokasága mellett, az Európai Stratégiai Beruházási Alap (ESBA) ügyvezető igazgatója, Wilhelm Molterer úr is tart előadást a rendezvényen.

A konferencián való részvétel a városok, megyék és régiók képviselői, valamint hallgatók számára ingyenes. Vállalatok számára a részvételi díj 350 euró. Az Európai Régiók Intézete (IRE) közel 250 résztvevőt vár az eseményre.

Jelentkezni Martina Balazic asszonynál lehet (Tel: +43 662 84 32 88-10).

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA