Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Twaalfde conferentie van Europese regio’s en steden (KERS) van 25 t/m 27 september 2016 in Salzburg, Oostenrijk

2016.08.24

Het Instituut van de Regio’s van Europa (IRE) nodigt u uit voor de 12de conferentie van Europese regio's en steden in Salzburg. Centraal staat ditmaal het onderwerp “duurzaamheid in de regio’s en steden van Europa”.

Het Instituut van de Regio’s van Europa (IRE) stimuleert al 11 jaar lang met veel succes de groei van regio’s en gemeenschappen in Europa 12de conferentie van Europese regio's en steden  vindt plaats van 25 tot en met 27 september 2015 in het Kongresshaus in Salzburg.

Het Instituut van de Regio’s van Europa (IRE) stimuleert al 11 jaar lang met veel succes de groei van regio’s en gemeenschappen in Europa. De 12de conferentie van Europese regio's en steden vindt plaats van 25 tot en met 27 september 2015 in het Kongresshaus in Salzburg.

Naast drie podiumdiscussies (onderwerpen: blijvende integratie, duurzame grondgebruik en duurzaamheid met water) vindt er tevens een IRE-forum plaats over het onderwerp ‘financiering van duurzame regionale en communale projecten’. Bovendien wordt op de laatste dag bij het IRE-symposium over het ‘belang van cultureel en historisch erfgoed voor het regionale toerisme’ gediscuteerd.

Naast tientallen internationale experten en beleidsmakers uit de economie en de politiek zal ook dhr. Wilhelm Molterer, de managing director van het Europese fonds voor strategische investeringen (EFSI), een voordracht houden.

De deelname is gratis voor vertegenwoordigers van steden, gemeenten en regio’s, voor vertegenwoordigers van wetenschappen, voor NGO’s en voor studenten. De deelnamekosten voor ondernemingen bedragen 350 Euro. Het Instituut van de Regio's van Europa (IRE) verwacht rond 250 deelnemers.

Inschrijving is mogelijk bij mevrouw Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-10)

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA